Welkom bij Home Garden Deco – Uw exclusieve partner voor tuin- en interieurdecoratie!

Ontdek de elegantie van hoogwaardige bloempotten en vazen

Gelegen aan de rand van het centrum van Weert op Graafschap Honelaan 116, specialiseert Home Garden Deco zich in het verrijken van uw leefomgeving. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie, gericht op het hogere segment, omvat een divers assortiment aan bloempotten, vazen, kunstbloemen en kunstplanten die perfect passen bij elke stijlvolle inrichting. Of u nu op zoek bent naar dat ene unieke stuk voor uw woonkamer of een complete set voor uw bedrijfsruimte, bij ons vindt u altijd iets dat uw ruimte transformeert.

B2C en B2B: Oplossingen voor elke klant

We bedienen zowel particuliere klanten als zakelijke partners. Voor onze particuliere klanten bieden wij een eenvoudige en inspirerende winkelervaring. Voor onze zakelijke klanten, waaronder bloemisten en zelfstandige ondernemers, bieden wij een breed scala aan producten die perfect zijn voor commerciële inrichtingen en decoraties.

Bezoek Onze Showroom in Weert

Ervaar ons complete assortiment in onze sfeervolle showroom in Weert. Hier kunt u onze collectie bloempotten, vazen, glasvazen, kunstbloemen en kunstplanten in het echt bewonderen. Tevens introduceren wij met trots onze nieuwste aanwinst: grasdieren. Deze unieke, weerbestendige en UV-bestendige decoratieve dieren zijn een perfecte toevoeging voor zowel binnen- als buitendecoratie en exclusief verkrijgbaar bij ons.

Uniek en innovatief: Onze grasdieren

De grasdieren zijn een unieke innovatie in huis- en tuindecoratie. Verkrijgbaar in diverse soorten en maten, bieden deze fluffy, duurzame figuren een speelse, maar stijlvolle touch aan elke omgeving. Elk model is zowel in onze showroom als op onze website te zien, waardoor u altijd de perfecte keuze kunt maken voor uw ruimte.

Bezoek ons vandaag nog en laat u inspireren door onze exclusieve collectie. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom in Weert. Wij staan klaar om u te helpen uw ruimte om te toveren in een oase van stijl en elegantie.

Home Garden Deco – Waar stijl en kwaliteit samenkomen.